Info

Everything you need to know
Navigeren
  • 1 - Algemene Info
  • 2 - Route & Vervoer
  • 3 - Eten & Drinken
  • 4 - Tickets

1 - Algemene Info

Datum & Openingstijden

Het Foute Oktoberfest vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2023.

De deuren openen om 16:00 uur en het feest gaat door tot middernacht!

Locatie

Het Foute Oktoberfest vindt plaats in een grote circus tent op de Goffertweide in het Goffertpark.

Voor auto’s navigeer je naar de Neerbosscheweg in Nijmegen en kun je parkeren bij Station Nijmegen Goffert.
Met de fiets ga je naar de Slotemaker de Bruïneweg en stal je je fiets in de daarvoor ingerichte fietsenstalling!

Is het verplicht om verkleed te komen?

Nee, het is zeker niet verplicht! Hoewel de overgrote meerderheid van de bezoekers zich verkleed in Lederhosen en Dirndl’s is het zeker niet verplicht om binnen te komen. Je moet doen waar je je goed bij voelt!

Minimumleeftijd

Het Foute Oktoberfest is alleen toegankelijk vanaf 18 jaar. Er kan bij de ingang gecontroleerd worden middels een legitimatiecheck. Iedereen onder de 25 jaar adviseren we daarom een geldig en officieel legitimatiebewijs op zak te hebben (rijbewijs of ID). Kun je je niet legitimeren dan kan de toegang ontzegd worden.

Lockers

Op het terrein zijn kluisjes te huur. Deze zijn de gehele dag door bereikbaar. Het kan ’s avonds flink afkoelen, dus neem zeker een vestje of jas mee.

Kluisjes huur je ter plekke aan de lockerdesk en betaal je met PIN of Cash.

Mindervaliden

Het Foute Oktoberfest is goed toegankelijk voor mindervaliden. Hoewel het evenement plaatsvindt op het grote grasweide, liggen er overal houten looppaden naar toe. Bij de toiletgroep is er standaard een MiVa toilet aanwezig. Let op: Er zijn geen speciale MiVa-decks in de tent.

2 - Route & Vervoer

Route informatie

Lees hieronder alle informatie over Route & Vervoer naar Het Foute Oktoberfest!

Met de auto

Kom je met de auto naar Het Foute Oktoberfest? Navigeer dan naar “Neerbosscheweg, Nijmegen” en parkeer je auto op het parkeerterrein van Station Nijmegen Goffert. Vanaf hier loop je ±5 minuten naar de ingang van Het Foute Oktoberfest.

Met de fiets

Kom je met de fiets? Heel slim! Fiets dan naar de ingang van het evenement aan de Slotemaker de Bruïneweg in Nijmegen. Hier zijn speciale fietsenstallingen gemaakt. Let op: Fietsen op andere plekken dan de fietsenstalling kunnen worden verwijderd!

Kiss & Ride

Laat je je afzetten door iemand? Navigeer dan naar “Slotemaker de Bruïneweg, Nijmegen”. Let op: hier mogen geen auto’s geparkeerd worden. Deze worden bekeurd en/of weggesleept.

Bussen

Heb je een eigen busreis georganiseerd?
Volg dan de borden Kiss & Ride naar de Slotemaker de Bruïneweg in Nijmegen om mensen af te zetten. Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars!

Taxi

Taxi’s worden naar de Slotemaker de Bruïnweg geleid door onze verkeersregelaars.

3 - Eten & Drinken

Secties: Eten en drinken / Drinken / Eten /

Eten en drinken

Lees hieronder alles over eten & drinken op Het Foute Oktoberfest.

Drinken

Er is van alles, alcoholisch en non-alcoholisch te drinken tijdens dit evenement. Uiteraard zijn er grote pullen bier beschikbaar (de pul heeft statiegeld!), maar ook andere (mix)drankjes als Bacardi Cola, Wodka Red Bull, wijn of Viper Hard Seltzer.

Voor de Bob zijn er natuurlijk genoeg frisdrankjes, water, Red Bull, etc te krijgen!

Eten

Bij het Oktoberfest hoort natuurlijk een heerlijke Bratwürst. Die is dan ook uiteraard verkrijgbaar op dit evenement. Maar daarnaast zijn ook gewoon heerlijke poffertjes, churro’s, pizza’s, snacks, patat en hamburgers verkrijgbaar. Je betaalt deze met muntjes!

4 - Tickets

Paylogic

Tickets voor Het Foute Oktoberfest koop je alleen via de officiële verkoopkanalen van Paylogic. Klik altijd via deze website naar de ticketpagina om ervoor te zorgen dat je geldige tickets koop!

Tweedehands tickets

Heb je jouw ticket via een ander platform gekocht dan Paylogic? Bijvoorbeeld via Ticketswap of TopTickets? Dan heb je geen enkele garantie dat je ticket geldig is. Wij kunnen dat helaas ook niet voor je controleren, en raden daarom sterk af om via deze methodes je tickets te kopen. Deze zijn vaak ook onnodig duurder dan via de officiële kanalen! Pas dus op waar je je ticket koopt!

Ik ben m’n ticket kwijt!

Heb je je ticket al wel besteld, maar kun je je ticket of mail niet meer vinden? Klik dan op DEZE link en stuur je ticket opnieuw naar het mailadres waarmee deze besteld zijn.

Het Foute Oktoberfest 2023

Goffertpark Nijmegen